IDEALNO ZA TURISTIČKE GRUPE DO 50 LJUDI

  

 

Restoran

 

Ako ste u potrazi za mjestom koje odiše toplinom, spontanošću, srdačnošću domaćina i domaćinskom atmosferom, onda je GEUST HOUSE JEZERA pravi izbor za vas.

Nalazi se u sred Jezererske visoravni na šestom kilometru od Žabljaka prema Niksiću na mjestu gdje je najljepši pogled prema Durmitoru, Savinom kuku i predivnim jezerima bogatim ribom i poznatim kupalištima tokom ljeta.

Jezera su  zaista mesto za hedoniste, a prije svega za ljubitelje dobre domaće hrane. Restoran je u etno stilu, i odiše toplinom drveta i porodične atmosfere. Pored restoranskog dijela, restoran poseduje terasu sa pogledom na Durmitor, što gostima pruža mogućnost uživanja u čarima ljeta i lijepog vremena.

Meni

 

Na meniju restorana ljubitelji kuhinje mogu pronaći više vrsta domaćih gotovih jela, i posebnih specijaliteta durmitorskog kraja

skorup, sir, krompir, salate itd..., a sve iz našeg domaćinstva.

Jela ispod sača i više vrsta potočne  ribe. Uz sve to, tu su i kvalitetna crna i bijela vina, koja upotpunjuju ukus i doživljaj naših gostiju.

 

Usluga

 

 Užitak je  upotpunjenjen uslugom koju pruža ljubazno osoblje, a to je samo jedan od razloga zašto se naši gosti uvijek vraćaju u ovaj porodični, a nerijetko i romantični ambijent. Vaše je samo da uživate u čarima pogleda i ukusa, ostalo je naša briga, jer je pristupačnost u cijeni i usluzi naše drugo ime.

.

 

KONTAKT

SELO KOVČICA

84220 ŽABLJAK

1jezera@gmail.com

www.jezera.net

+38269056153

                     Kako do nas doći kliknite na donji link

                        https://goo.gl/maps/kxc7ywexn5k

 

+38269056153

Rezervacija